Ons gevarieerde lesrooster bestaat uit 16 lessen per week. Je vindt het hier.

Kracht Yoga & Vitaliteitsstudio werkt met vijf vaste gediplomeerde en gepassioneerde docenten. De docentengroep bestaat uit:

Karin Botterop – docent Pilates & Yin Yoga

Mijn naam is Karin Botterop en ik woon in Woerden samen met mijn man, zoon en hond Flow. Door mijn werk als doktersassistente in een orthopedisch ziekenhuis ben ik geïnteresseerd in de werking van het menselijk lichaam. Ik heb vele massageopleidingen gevolgd waaronder sportmassage en voetreflexologie. Toen ik mijn eerste Pilatesles had gevolgd was ik razend enthousiast. In 2017 heb ik mij Pilates opleiding afgerond en ik ben constant bezig met verdieping. Ik vind het fantastisch om mensen in beweging te krijgen en haal veel plezier en energie uit het geven van de lessen.

Mary Jim – docent Qigong, Yin Yoga & Hatha Yoga

Mijn yogapad begon in een yogales, mijn yogadocent vroeg of ik wilde de yogadocentenopleiding wilde doen. Ik zei ja, maar mijn intentie was verdieping en geen lesgeven. En toch begon ik vanaf 2010 met yogales geven en was ik zo gepassioneerd dat ik vanaf dat moment non-stop opleidingen/trainingen ging volgen. Ik geef nu Hatha Flow Yoga, Yin Yoga en Qigong. Verdieping vind ik nog steeds belangrijk, ik heb regelmatig contact met fysio’s, acupuncturisten, etc om de houdingen en werking van het lichaam te bespreken. Op dit moment volg ik een intensieve Qigong training via een Chinese Shaolin tempel. Daarnaast volg ik de studie TCM acupressure en Tuina voor dieren. Ik geef bij Kracht Yoga & Vitaliteitsstudio iedere dinsdag om 19 uur Qigong, doe je ook een keer mee?

Nella de Jong – docent Power Yoga, Hatha Yoga & Pilates

Hi! Mijn naam is Nella de Jong en ik woon samen met mijn vriend in het centrum van Woerden. In 2016 kwam ik in aanraking met yoga tijdens een reis door Azië. Al na de eerste les voelde ik me energieker, sterker en meer in balans, zowel lichamelijk als mentaal. Mijn enthousiasme en interesse in yoga en de daarbij behorende filosofie bleef groeien. Dit heeft mij doen besluiten om te starten met een Yoga Docenten Opleiding. Bij Kracht Yoga & Vitaliteitsstudio geef ik elke zaterdagochtend een Power yogales en om de week een Slow Flow les. We zoeken de ontspanning op door fysieke inspanning. Naast yoga ga ik graag op reis, hou ik van muziek en kan ik erg genieten van een wandeling in de zon! Hopelijk tot snel in de studio! 

Sandy Ruikes – docent Hatha Yoga & Restorative Yoga

Wat leuk dat ik je mag ontmoeten tijdens mijn yoga-journey! Mijn naam is Sandy Ruikes en ik woon in Woerden met mijn 2 zoons. Een reis die voor mij een paar jaar geleden begonnen is, toen ik door de pandemie me ging afvragen wat mijn levensdoelen zijn. Ik volgde hier en daar wel eens wat yogalessen en ineens voelde ik het en startte mijn ontdekkingstocht naar yoga in al haar diversiteit. Iedere dag ontdek ik wat nieuws en word ik enthousiaster! Dit deel ik graag met je tijdens de lessen die ik mag geven. 

Kiki van Maurik – docent Yin Yoga, Hatha Yoga, Yoga Pilates, Hatha, Yin Yang en Restorative Yin, tevens eigenaar Kracht Yoga & Vitaliteitsstudio

Mijn naam is Kiki van Maurik en ik woon alweer een tijdje in Harmelen met mijn man, 2 kinderen en 2 honden. Eigenlijk vind ik elke vorm van Yoga superleuk omdat je bij alle vormen van Yoga de aandacht geeft aan je lijf en je ademhaling, waardoor de prikkels in je hoofd minder worden en je je beter kan ontspannen en energieker wordt.  Het geeft mij heel veel voldoening als ik iets kan toevoegen waardoor mensen zich beter in hun vel voelen, zowel fysiek als mentaal. Dat kan ik kwijt in mijn yogalessen en in mijn coaching. Kracht Yoga & Vitaliteitsstudio is volop in ontwikkeling en daar krijg ik enorm veel energie van. Onze lessen geven we altijd met persoonlijke aandacht in een fijne, kleinschalige studio.

Naast deze vijf vaste gezichten, werken we met een aantal leuke invalkrachten tijdens vakanties en bij ziekte.