Ons gevarieerde lesrooster bestaat uit 15 lessen per week. Je vindt het hier.

Kracht Yoga & Vitaliteitsstudio werkt met een vast, gediplomeerd en gepassioneerd team docenten. De docentengroep bestaat uit:

Christianne Oude Rikmanspoel – docent Pilates

Hi, mijn naam is Christianne Oude Rikmanspoel en ik ben al 7 jaar fan van Pilates! Ook houd ik van surfen, dansen, hardlopen en in de natuur zijn. Voor mij is Pilates een methode waarbij ik bewust, vanuit controle en zachtheid, actief bijdraag aan het versterken van mijn lichaam en het verbeteren van mijn houding. In mijn lessen breng ik een combinatie van vertragen, voelen, uitdaging en humor. Ik geef iedere maandagochtend les, leuk om je dan te zien! Liefs, Christianne

Fenna Wegman – docent Hatha Yoga, Yoga Pilates en Power Yoga

Hi, ik ben Fenna en ik woon in Vleuten met mijn man en 2 dochters. Al meer dan 10 jaar beoefen ik yoga en meditatie, en mijn liefde hiervoor is echt gegroeid toen ik in Nieuw Zeeland woonde. Daar leerde ik dat yoga & mindfulness onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn om door de beoefening dieper in connectie komen met jezelf. Echt luisteren naar je lijf, dat is voor mij heel belangrijk in de lessen die ik geef, omdat je lijf zo veel meer weet dan waar we met ons hoofd bij kunnen. En ik houd van de fysieke inspanning van yoga asana’s, net even kijken waar je anders of meer kunt bewegen om jezelf uit te dagen. Ik hoop je snel op de donderdagavond te zien in de studio! 

Mary Jim – docent Qigong, Yin Yoga & Hatha Yoga

Mijn yogapad begon in een yogales, mijn yogadocent vroeg of ik wilde de yogadocentenopleiding wilde doen. Ik zei ja, maar mijn intentie was verdieping en geen lesgeven. En toch begon ik vanaf 2010 met yogales geven en was ik zo gepassioneerd dat ik vanaf dat moment non-stop opleidingen/trainingen ging volgen. Ik geef nu Hatha Flow Yoga, Yin Yoga en Qigong. Verdieping vind ik nog steeds belangrijk, ik heb regelmatig contact met fysio’s, acupuncturisten, etc om de houdingen en werking van het lichaam te bespreken. Op dit moment volg ik een intensieve Qigong training via een Chinese Shaolin tempel. Daarnaast volg ik de studie TCM acupressure en Tuina voor dieren. Ik geef bij Kracht Yoga & Vitaliteitsstudio iedere dinsdag om 19 uur Qigong, doe je ook een keer mee?

Nella de Jong – docent Power Yoga, Hatha Yoga & Pilates

Hi! Mijn naam is Nella de Jong en ik woon samen met mijn vriend in het centrum van Woerden. In 2016 kwam ik in aanraking met yoga tijdens een reis door Azië. Al na de eerste les voelde ik me energieker, sterker en meer in balans, zowel lichamelijk als mentaal. Mijn enthousiasme en interesse in yoga en de daarbij behorende filosofie bleef groeien. Dit heeft mij doen besluiten om te starten met een Yoga Docenten Opleiding. Bij Kracht Yoga & Vitaliteitsstudio geef ik elke zaterdagochtend een Power yogales. We zoeken de ontspanning op door fysieke inspanning. Naast yoga ga ik graag op reis, hou ik van muziek en kan ik erg genieten van een wandeling in de zon! Hopelijk tot snel in de studio! 

Kiki van Maurik – docent Yin Yoga, Hatha Yoga, Yoga Pilates, Hatha, Yin Yang en Restorative Yin, tevens eigenaar Kracht Yoga & Vitaliteitsstudio

Mijn naam is Kiki van Maurik en ik woon alweer een tijdje in Harmelen met mijn man, 2 kinderen en 2 honden. Eigenlijk vind ik elke vorm van Yoga superleuk omdat je bij alle vormen van Yoga de aandacht geeft aan je lijf en je ademhaling, waardoor de prikkels in je hoofd minder worden en je je beter kan ontspannen en energieker wordt.  Het geeft mij heel veel voldoening als ik iets kan toevoegen waardoor mensen zich beter in hun vel voelen, zowel fysiek als mentaal. Dat kan ik kwijt in mijn yogalessen en in mijn coaching. Kracht Yoga & Vitaliteitsstudio is volop in ontwikkeling en daar krijg ik enorm veel energie van. Onze lessen geven we altijd met persoonlijke aandacht in een fijne, kleinschalige studio.

Karin Botterop – (inval) docent Pilates & Yin Yoga

Mijn naam is Karin Botterop en ik woon in Woerden samen met mijn man, zoon en hond Flow. Door mijn werk als doktersassistente in een orthopedisch ziekenhuis ben ik geïnteresseerd in de werking van het menselijk lichaam. Ik heb vele massageopleidingen gevolgd waaronder sportmassage en voetreflexologie. Toen ik mijn eerste Pilatesles had gevolgd was ik razend enthousiast. In 2017 heb ik mij Pilates opleiding afgerond en ik ben constant bezig met verdieping. Ik vind het fantastisch om mensen in beweging te krijgen en haal veel plezier en energie uit het geven van de lessen.

Samantha van den Berg – (inval) docent Yin Yoga

Als afgestudeerd dansdocent heb ik jaren met veel plezier lesgegeven. Tijdens mijn opleiding heb ik mijn eerste ervaring met yoga gehad en eigenlijk begon het hier al te kriebelen. Na het krijgen van twee geweldige kinderen besloot ik dan ook om een Yin yoga opleiding te volgen die ik met veel plezier heb afgerond. Aangezien ik het leven met twee jonge kinderen combineer met een baan als roostermaker op een middelbare school, geef ik momenteel nog niet op wekelijkse basis yogalessen. Wel geniet ik er enorm van om yogalessen te vervangen bij o.a. Kracht Yoga & Vitaliteitsstudio. Begin 2024 start ik ook met de Hatha 100 uur opleiding, waar ik ontzettend veel zin in heb. Er komt vast nog veel moois op mijn pad en ik hoop dat jullie daar een onderdeel van mogen zijn. Tot snel in de yogastudio!