Mijn naam is Kiki van Maurik, woonachtig in Harmelen, getrouwd met Arnout en moeder van Lara en Jort. Ik heb diverse uiteenlopende interesses en passies. 

Zes jaar geleden kwam Yoga op mijn pad. Al snel ben ik daarna een eerste docent-opleiding gaan volgen. Inmiddels ben ik al 350 opleidingsuren verder en gaf ik al enige tijd les als Yogadocent waaronder bij Studio Down to Earth in Harmelen.

Eind 2021 vroeg Down to Earth eigenaar Mary mij of ik haar Yogaschool wellicht zou willen voortzetten, omdat zij na ruim 10 jaar andere dingen wilde gaan doen. Ik heb daar niet lang over hoeven nadenken!

Met een nieuwe eigenaar, een nieuwe lokatie, een aantal nieuwe, en ook bekende gezichten, en een overdaad aan mooie energie en nieuwe ideeën, gaan we verder met een nieuwe naam: Kracht Yoga & Vitaliteitsstudio!

Waarom “Kracht”? Kracht heeft vele betekenissen. Kracht staat voor fysiek of mentaal sterk zijn en daardoor dingen kunnen doen, het vermogen om iets te verrichten of bereiken. Iedereen heeft wel eens te maken met momenten in je leven waar je net even iets meer kracht kan gebruiken om weer met frisse energie door te kunnen gaan. En dat is waar wij jullie graag bij helpen! Door het beoefenen van yoga en pilates krijg je fysieke kracht maar ook mentale kracht. 

Wat doen wij?

Kracht Yoga & Vitaliteitsstudio geeft yoga, pilates en gerelateerde activiteiten met individuele en persoonlijke aandacht in een kleinschalige omgeving. Onze lessen maken je bewust van je eigen lichaam; verminderen stress door het afwisselen van inspanning en ontspanning en ze maken je lichaam soepeler en krachtiger. Hierdoor draagt Kracht bij aan toename van vitaliteit, waardoor we in onze maatschappij beter kunnen omgaan met de hedendaagse veranderingen en prikkels. Met de juiste oefeningen, stijl en sfeer creëren we ontspanning, herstel en balans in het lijf en in het hoofd. 

Meer details over het hoe, wat en waarom van onze yoga of pilates lessen lees je hier.