Wat een leuk idee! Geef jouw geliefde, vriendin, vriend, ouder, nicht, neef, buur, collega, etc. in deze Decembermaand een vitale en sportieve start van 2023 kado met het Kracht Decemberkado! Als Kerst-, of nieuwjaarswens, het wordt zeker gewaardeerd!

Wat geef je? Drie yoga- of pilateslessen bij Kracht Yoga & Vitaliteitsstudio in Harmelen naar keuze voor 24,95 euro. Als kennismaking met Yoga of Pilates, of wellicht een hernieuwde kennismaking, en natuurlijk als kennismaking met Kracht Yoga & Vitaliteitsstudio, waar persoonlijke aandacht voorop staat.

Er is een bon voor met Kerstthema en een bon met Nieuwjaarthema.

Ontspannende en soepel makende Yin Yoga, versterkende Pilates of Hatha Yoga, zweten met pittige Power Yoga, meditatieve Restorative Yoga of kennismaken met Chinese Qigong? Kracht Yoga & Vitaliteitsstudio heeft een zeer ruim lesaanbod en is voor iedereen toegankelijk!

De kadolessen zijn te gebruiken tot eind maart 2023, dus er is geen enkele haast*! 

Hoe werkt het?

Volg vier eenvoudige stappen:

1. vul onderstaand bestelformulier zorgvuldig in.
2. wacht op onze bevestigingsmail en betaal het betaalverzoek dat we je sturen.
3. print de kadobon uit die we je mailen.
4. Tel de dagen af en geef jouw persoonlijke en originele kado!

En dan is het aan de ontvanger.

De gelukkige ontvanger kan op onze website eenvoudig een persoonlijk account aanmaken, met vermelding van de gegevens op de kadobon, en dit account activeren. Hierna verschijnen de door jou gegeven kadolessen in het account en kan de ontvanger een keus gaan maken uit ons aanbod en de lessen plannen. En geen zorg, bovenstaande instructie staat ook op de bon!

Bestellen?

Heb je voldoende rondgekeken op onze website en lijkt het Decemberkado je wat voor de persoon, die jij in gedachte hebt? Plaats dan hier jouw bestelling:    Na plaatsing van je bestelling ontvang je van ons een bevestigingsmail.

    * overige voorwaarden: deze actie mag aan iedereen kado worden gegeven, die nog niet bij ons in de les is geweest, of voor het laatst meer dan 3 maanden geleden. De kadolessen zijn niet inwisselbaar in contanten.