Heb jij er ooit wel eens over nagedacht om de Power Yoga bij te wonen, maar ben je onbekend met deze fijne vorm van Yoga? Wil je graag weten wat het precies is en wat het jou kan bieden? 
 
Power Yoga is een dynamische en fysieke vorm van yoga waarbij de focus ligt op kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. De les heeft telkens dezelfde opbouw, maar de houdingen variëren elke week. Hierdoor word je uitgedaagd om verschillende spieren op andere manieren te gebruiken dan je gewend bent. Het resultaat is een soepeler en sterker lichaam. De uitdaging is om gedurende de les de aandacht bij de ademhaling te houden, ook al zijn de houdingen nog zo uitdagend. Bewust ademhalen zorgt ervoor dat je meer in contact komt met je lichaam en de spieren kunnen ontspannen. Door intensieve inspanning kan je juist meer ontspanning ervaren. 
 
Voordelen: 
Met deze energieke vorm van yoga bouw je meer conditie, flexibiliteit en kracht op en door bewust te blijven bewegen lossen stress en spanningen op in je lijf. Power Yoga geeft je meer energie en het lichaam zal zich in de loop der tijd krachtiger en soepeler aanvoelen. 

Voor wie bedoelt:
Power Yoga is voor iedereen bedoelt die op zoek is naar een krachtige work-out waarbij niet alleen de focus ligt op het fysieke lichaam, maar ook op de geest.
 
Effecten:
Bewustwording van het lichaam, sterkere spieren, verbetering van lichaamshouding, meer flexibiliteit, meer energie.
 
Wanneer: 
Nella de Jong geeft deze fijne les elke zaterdagochtend tussen 09.00 -10.00.