Wil je ook de kracht van gecontroleerd ademhalen ervaren?
Meld je dan aan voor de Special Ademwerk!

Zondag 10 september organiseert Kracht Yoga & Vitaliteitsstudio voor de 2e keer de Special “Ademwerk”. Maak gebruik van deze unieke kans om ademhalingstechnieken te leren en te beoefenen met onze docent Nella de Jong, gecertificeerd ademwerk instructeur. 

Tijdens deze sessie ontdek je onder andere hoe je je longfunctie kunt verbeteren, stressniveau kan verlagen en bloeddruk kunt reguleren met ademhalingstechnieken. 

Nella neemt je mee in de wereld van verschillende ademhalingstechnieken. Technieken die in India al eeuwenlang worden beoefend, met als doel om je algehele gezondheid te verbeteren en verbinding te maken met het innerlijke zelf. 

De ademhalingstechnieken zijn gecategoriseerd in drie onderdelen: rustgevendbalancerend en energiek, waarbij je focus, mentale helderheid en zelfbewustzijn wordt vergroot.

Ben je nieuwsgierig en wil jij ook de geweldige voordelen van gecontroleerd ademhaling gaan ervaren? Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan voor de special Ademwerk en ervaar de transformerende kracht van gecontroleerde ademhaling!

De 2 uur durende special kost € 19,50 en vindt plaats op Zondag 10 september 2023 om 11:00.
Meld je snel aan via info@krachtharmelen.nl. Vol=vol!